Utemöbler / Relax / Däckstolar

Däckstolar

Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Jackson däckstol
4989 kr
Selva däckstol - vit
429 kr
Margariti däckstol
6989 kr
SAL däckstol - teak
Stockamöllan
6359 kr
Lobby däckstol - teak
Stockamöllan
7559 kr
Chios däckstol - teak
8989 kr

Däckstolar som förgyller uteplatsen

När sommaren kommer i all sin prakt så är det något visst med att spendera sin tid utomhus. Man hör fåglarna kvittra och barnen leka samtidigt som bina surrar runt. Det är en alldeles fantastisk tid och den blir bara skönare ju mer man befinner sig i den. Man kan självklart ta sig en vanlig stol eller solstol och slå sig ner till ro. Det är dock något visst med att ha en rejäl och snygg däckstol som gör allt lite bättre. Möjligheten att kunna fälla ner sitt ryggstöd och bara kunna supa in livet är helt magiskt. Vi har även vilsängar & solvagnar i vårt sortiment.

 

Däckstolar i olika material

Ett väldigt uppskattat material som ofta används när man tar fram däckstolar är teak. Det är ett väldigt snyggt men även hållbart material som ger en bra livslängd. Det är även ett lättskött material som är enkelt att torka av.

 

Plast är även det ett väldigt populärt material. Plasten är lätt att hålla ordning på och tvätta av. Det kommer även i många olika färger som kan ge en extra personlig känsla.

 

Med vårt urval av däckstolar så är vi inte alls oroliga för att ni inte ska hitta det ni söker. Så ta er tid att kolla runt i vårt sortiment för att verkligen hitta det som passar er.

Logga in