Utemöbler / Bord / Barbord

Barbord

Filtrera nedan:
Visar 1-13 av 13 artiklar

Barborden som funkar till uteplatsen

När sommaren kommer på besök så är det ganska naturligt att vi vill umgås utomhus i våra fina trädgårdar. Det kan därför vara trevligt att ha ett barbord som man kan hänga runt och använda som ett avlastningsbord. Även om det är skönt att sitta ner och njuta av sommaren så kan det vara väldigt behagligt att faktiskt kunna stå upp och konversera med sina vänner. Speciellt om man har en tillställning där man är några stycken så blir barborden en naturlig samlingsplats som inte kräver så mycket utrymme. Vill ni istället ha ett större bord så rekommenderar vi att ni kollar på våra matbord istället.

Självklart så fungerar det alldeles ypperligt att har ett barbord inomhus också. Speciellt om man har ett lite mindre kök och det är ont om utrymme. Det kan även vara så att man har plats i vardagsrummet för ett barbord med ett par barstolar. Bara en sån liten sak kan förändra hela upplevelsen av vardagsrummet.

 

Barbord i olika storlekar och material

När man tänker på ett barbord så tänker man oftast på ett högt bord med en liten rund bordsskiva. Det finns dock avlånga barbord som mer liknar bardisken där man enkelt kan sitta några stycken på rad och avnjuta en maträtt eller en drink. De flesta av borden är gjorda utav materialet aluminium som inte bara är hållbart utan även väldigt snyggt, speciellt när man pulverlackerar den med en snygg färg. Vi har säkerligen något som passar just er altan, trädgård eller uteplats i vårt sortiment. Rengör man sina möbler regelbundet så kommer de att hålla längre och det bästa är om man köper ett möbelöverdrag som skyddar mot sol och vind när de inte används.

Logga in