Utemöbler / Stolar & Trädgårdsstolar / Gungstolar

Gungstolar

En gungstol utomhus är perfekt för avkoppling och för att njuta av solen och den friska luften. Gungstolar finns i många olika stilar och material, inklusive trä, metall och rotting. När du väljer en gungstol för utomhusbruk är det viktigt att tänka på material som tål väder och vind. En gungstol i trä, behöver ofta behandling för att skydda mot väder och vind. En gungstol i metall kan rosta om den inte är tillräckligt skyddad. En  rottinggungstol är tålig och hållbar men behöver rengöras och underhållas regelbundet.
Gungstol i en trädgård
Visar 1-15 av 15 artiklar
Gotland gungstol - svart
9205 kr
Webblager
Parc gungstol - teak/lava grey
15
till 1/10
8840 kr 10400 kr
Beställningsvara
Peacock gungstol med teak ben - dark grey
15
till 1/10
17000 kr 20000 kr
Beställningsvara
Copenhagen gungstol - lava grey
15
till 1/10
7310 kr 8600 kr
Beställningsvara
Click gungstol - fler färger
4829 kr
Beställningsvara
PAON gungstol - paprika/bamboo
4609 kr
Beställningsvara
PAON gungstol - black/bamboo
4609 kr
Beställningsvara
PAON gungstol - pine green/bamboo
4609 kr
Beställningsvara
PAON gungstol - midnight/bamboo
4609 kr
Beställningsvara
PAON gungstol - white/bamboo
4609 kr
Beställningsvara
PAON loungestol - paprika/bamboo
3949 kr
Beställningsvara
PAON loungestol - white/bamboo
3949 kr
Beställningsvara
Rock´n Roll gungstol - black
3149 kr
Beställningsvara
Corbas gungstol - vit
2219 kr
Tillfälligt slut
Monet gungstol, natur
Sika-Design
6179 kr
Tillfälligt slut

Gungstol för utomhusbruk

En gungstol kanske inte känns som det självklara valet när man börjar titta på utemöbler till sin trädgård eller altan. Däremot så kan den fungera som ett fantastiskt komplement till soffa och fåtöljer. Det kan bli en plats där man satsar mer på lugnet än bruset som brukar infinna sig när familj och vänner samlas. Gungstolen ger er en möjlighet att koppla av utomhus som inte riktigt går i en fåtölj. Den gungande rörelsen kan hjälpa till att få din kropp och sinne i balans efter en stressig dag. Det spelar ingen roll om man läser en spännande bok eller om man sitter ensam med sina tankar. Ett extra plus blir ju även att när man är ute så får man i sig den friska luften. Det går även bra att komplettera med en fotpall.

 

Gungstolar kommer i många olika former och material så ta er tiden att hitta något som passar in just hos er. Vi har allt från aluminium och teak till rotting i vårt sortiment. Rotting rekommenderas däremot till att vara inomhus eller i ett inglasat utrymme. Vi har både mer ny moderna designer och en äldre mer traditionell design. Så vi är helt säkra på att ni kommer att hitta något som passar just er smak.

Logga in