Utemöbler / Bord / Serveringsbord

Serveringsbord

Filtrera nedan:
Visar 1-10 av 10 artiklar
Serveringsvagn aluminium - vit
14500 kr
Finns i lager
Serveringsvagn aluminium - grå
14500 kr
Beställningsvara
Serveringsvagn aluminium - svart
14500 kr
Beställningsvara
Frame serveringsvagn
8800 kr
Beställningsvara
Rail brickbord, vikbar
3675 kr
Beställningsvara
Rullbord m hjul - teak
6525 kr
Beställningsvara
Serveringsvagn m hjul - teak
14050 kr
Beställningsvara
Alfred sidobord - rosemary
2789 kr
Beställningsvara
Guinguette bord m/hjul Ø 40 cm - cactus
1789 kr
Beställningsvara
Gonesse sidobord - antracit
2190 kr
Beställningvara

Serveringsbord för utomhusbruk

För att underlätta på sommaren så kan det vara väl investerade pengar att köpa ett serveringsbord för utomhus bruk. Detta då vi ofta har allt från mat & dryck till glas och tallrikar som vi måste få på plats. Så blir det mycket enklare om man kan ladda ett bord med alla sakerna och gå en gång istället för att behöva gå flertalet vändor för att få allt på plats. Det ser ju även väldigt snyggt och stilfullt ut när den sedan står på plats.

 

Vi har serveringsbord i olika material så det finns säkerligen något som kommer att passa din smak. Vad sägs som ett serveringsbord på hjul i teak? Fri form är ett svenskt kvalitetsmärke som har tagit fram en serveringsvagn i teak som har en enkel men ändå klassisk design.

 

Vill man istället ha ett mer robust material så har Fri form även tagit fram ett serveringsbord som fungerar ypperligt utomhus då materialet är aluminium som gör den både lätt och hållbar.

 

Det spelar ingen roll om det  är ett serveringsbord eller en drinkvagn så har vi på sommarboden säkerligen något som skulle passa just för dig.

Logga in