Grillar / Weber grillar

Weber grillar

Weber är ett av världens starkaste grillvarumärke. Kolgrill, gasolgrill eller elgrill, samtliga grillar från Weber är designade för att förvaras utomhus så att du kan grilla året om. Förutom ett brett sortiment av grillar, erbjuder Sommarbodens Weber world också en lång rad av diverse tillbehör i olika storlekar och prisklasser.
Filtrera nedan:
Visar 1-26 av 26 artiklar

Vi är störst i södra Sverige på Weber grillar

Vi på Sommarboden är en av tre som stolt kan presentera alla Weber grillar och tillbehör i vår helt nya Weber World. Weber World är en ny dimension utvecklat av Weber där utvalda butiker får en specialinredd Weber-avdelning med allt utöver det vanliga. I Weber World kommer du att hitta precis alla tillbehör som finns i Webers sortiment samt att alla Weber gasgrillar, Weber® Q-grillart®, Weber brikettgrillar, Weber elgrillar och Weber Smokey mountains ska vara representerade. Vare sig om du vill grilla en korv i farten eller laga en 3-rätters middag på grillen så har vi allt som krävs. För att täcka kundens behov finns Webers grillar i flera varianter. Brikettgrillen är klassikern som fungerar som en modern eldstad.

Weber står för kvalité, funktion och design

Grillrevolutionen startade 1952 då brikettgrillen för första gången kom till världen. Weber har sedan dess haft kvalité, funktion och design som sina tre starkaste ledord och nya modeller skapas fortfarande i samma linje som förr fast med ny innovativ teknik.

Från korvgrillning till rökning - här finns allt!

Brikettgrillen kräver mer tid av dig att hantera elden vilket gör att man helst väljer denna modell när tiden inte styr. I serien av brikettgrillar finns allt från små bärbara modeller till större brikettgrillar med stor grillyta. Den snabbaste grillen är gasgrillen. Du tänder grillen och inom en kort stund är temperaturen hög likt i en ugn och du kan börja tillaga maten. Detta ger dig möjlighet att grilla varje dag då det inte är mer tidskrävande än spisen. Du får dessutom en större smakupplevelse med patentskyddade Flavorizer® Bars och grillsmaken blir helt unik varje dag. Weber® Q® är en gasgrill men skiljer sig från Webers övriga gasgrillssortiment i den kompakta designen och den överraskande stora grillytan. I Q®-serien finns både små, stora och portabla modeller så att du kan få en mobil grillupplevelse. Vid begränsade omständigheter finns alltid elgrillen som räddare i nöden. Den går lika snabbt att använda som en gasolgrill och allt du behöver är ett eluttag för att få en mysig grillstund. Vill du ägna helgen dedikerat åt grillning måste du prova Smokey Mountain – Webers rök. Gå upp tidigt och lägg på en oxbringa och låt rökdoften sprida sig i området så har du säkert några till att bjuda på kvällsmiddag. Vi som är grillgalna blir helt saliga av tanken med Weber World. Grillentusiasternas drömvärld är Weber World!

Logga in