Grillar / Weber grillar / Gasolgrillar

Gasolgrillar

Filtrera nedan:
Visar 1-30 av 36 artiklar
1  2  Nästa »

Grilla med gasol! 

Weber som varumärke har en viss tyngd i sitt namn då de är kända för sin kvalité genom tiderna. Visst är det så att en grill på gasol oftast kostar mer än motparten på kol men det är också för att dessa har en mycket längre livstid än vad en vanlig kolgrill har. Weber är kända för sin robusta kvalité så sköter man bara om den så kommer man att ha många fina år av proffsgrillning framför sig. Sen får man inte glömma bort att en riktig grillentusiast förtjänar de finaste av märken. Det är faktiskt så att sommarboden har det största utbudet av weber grillar och tillbehör i södra sverige. Tack vare detta så har våra säljare en stor vetskap om både grill och tillbehör som kan passa just er. Kostar grillen över 5000 kronor så bjuder vi även på frakten så det blir ett mindre störmoment för er.

 

Finns det något bättre en varm sommardag än att tända igång grillen och tillreda några goda köttbitar som har marinerat under kvällen. Till detta har man givetvis en god kall en att smutta på medans man håller på. Eller varför inte bara grilla lite korv eller hamburgare när man har hemmet fullt av barn. Vi kan lova att det passar barn i alla åldrar. Då man inte behöver förbereda sig särskilt mycket så kan man även fixa lite nattamat om känslan infinner sig. 

 

För att maximera potentialen i din grill så bör man kolla över tillbehören som passar just dig. Det finns allt från rotisserie till grillverktyg och grillhandskar som kommer underlätta grillningen för er. Köper man till en gjutjärnsplatta så kan man till exempel grilla något av det finaste som finns i hamburgerväg, smashburgaren. Detta och mycket mer hittar ni hos oss på sommarboden.

 

Vilka är fördelarna?

Det finns många fördelar när det kommer till att man ska grill med gasol men den första man kommer att tänka på är tiden som man sparar jämfört att grilla med kol. Då det bara är att vrida igång gasolen och trycka på tändaren jämfört att tända kolen och vänta in glöderna. En annan fördel är att man enkelt kan ställa in värmen på grillen genom att öka eller sänka gasen. Detta gör att man kan grilla på lägre temperaturer utan några problem. Man behöver inte oroa sig för röken då man inte använder sig av kol och skönt är väl det att man inte måste flytta på sig så att man inte står mitt i röken under grillandet. Det kan även vara så att driftkostnaderna är billigare när man använder sig av gasol istället för att köpa på sig en massa grillkol.

 

Vilka nackdelar finns det?

En nackdel när man grillar med gasol är att man inte får samma smak på köttet som vid kolgrillning. Det är även så att gasolgrillarna oftast är rätt stora och tunga så de är svåra att flytta på jämfört med en klotgrill. Priset på en grill med gasol är oftast mycket högre än på en med kol men det sparar man in under grillens livstid.

Logga in